Marker: każdy możliwy
Team: POLAND
Deska snow: LIB TECH only
Quad: 700 Yamaha
Tel:: 533 004 138
Łyżwy: VAPOR X70
Kij: VAPOR X70 Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Lis 2004 Posty: 6934 Skąd: Łódź
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 18:16
9.06.2013 Misja Afganistan - BATTLE ARENA
Witam i zapraszam na scenariusz MISJA AFGANISTAN
Gra odbędzie się w Piekarach koło Piątku na terenie zwanym BATTLE ARENA- http://www.battle-arena.pl/
Teren to kompleks budynków po dawnych zakładach przetwórstwa owocowego.
Teren został przygotowany przez graczy na którym znajdują się okopy, wraki aut, bunkry, liczne budynki, przejścia, rzeka, mosty, teren leśny.
Lokalizacja imprezy to geograficzny środek Polski PIĄTEK.
Teren znajduje się w nie dłużej odległości około 20 km od najważniejszego skrzyżowania autostrad A1 i A2
Szybki i sprawny dojazd z Warszawy, Poznań, Śląsk, Gdańsk
Informacje organizacyjne ogólnopolskiej gry scenariuszowej
Data: 9 czerwca 2013
Lokalizacja i namiary GPS: http://www.battle-arena.pl/kontakt
Parking będzie znajdował się w strefie bezpiecznej.
Ilość graczy do 200 osób, liczy się kolejność zapisów
Wiek graczy: 18+
Koszyczkowe: przyjdzie w rozkazach
Organizator 31tat@wp.pl
W zależności od liczby graczy, pogody i zdarzeń losowych mogą zajść zmiany w organizacji lub impreza zostanie odwołana. Wszelkie informacje będą podawane na bieżąco.
Exxu, termin jest trochę kiepski, bo jest w weekendzie majowym i pewnie sporo osób wyjedzie i np. ja chociaż na maksa bym był chętny to jestem poza Łodzią.
Też tak myślę jak Prox. Szkoda twoich przygotowań Exx. Fajny scenariusz i szkoda żeby znowu coś nie wypaliło. Przesuń jak możesz na 12.05 (Misja Afganistan) a na 05.05 jakąś mała gierkę tu na miejscu
Kij: VAPOR X70 Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Lis 2004 Posty: 6934 Skąd: Łódź
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 00:51
Siemka Profes
Nie miałem czasu aby jeszcze do tego usiąść tym bardziej ze ludzi do gry ostatnio ciężko zebrać
Orientacyjnie: wjazd na teren 15 pln - darmowo dla osób zaangażowanych w pomoc przy terenie battle areny. 20-40 pln za organizację scenariusza w zależności od tego jaki będzie zakres i koszty. Nie wiem czy narzucać HP w organizacji bo ostatnio każdy ma swoje. Ale jak byśmy zrobili to spreżareczka, 4500 PSI, fillpanell 3-4 stanowiskowy
Oczywiście wszelkie sugestie, pomysły, pomoc, wspólne działanie mile widziane co może mocno obniżyć koszty
witam jestem nowym forumowiczem mam pytanie związane z misją 9 czerwca zebrałem 7 chętnych 6 bez sprzętu podstawowe pytanie jaki jest koszt za całą zabawę podajcie jak to ma wyglądać kiedy start koniec i pełen koszt ze swoim sprzętem i bez dziękuję czekam na odp
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 23:01
milan9 napisał/a:
witam jestem nowym forumowiczem mam pytanie związane z misją 9 czerwca zebrałem 7 chętnych 6 bez sprzętu podstawowe pytanie jaki jest koszt za całą zabawę podajcie jak to ma wyglądać kiedy start koniec i pełen koszt ze swoim sprzętem i bez dziękuję czekam na odp
Sprzęt możecie u mnie wypożyczyć umnie, zapraszam do kontaktu
martin@toya.net.pl
Informacje o grze znajdziesz w pierwszym poście
Wysłany: Wto Maj 28, 2013 21:38
Czekamy na zapisy do 3.06
Jak nie będzie minimum 25 osób, nawet na luźną strzelankę bez scenariusza, termin zwalniamy na battle arenie bo są chętne grupy na zabawę w tym terminie
Marker: złota klamka
Broń: na wodę Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 467 Skąd: UĆ
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 16:19
No i jak zwykle może w ogóle zaprzestańmy bawić się w Paintball !!! Sprzedajmy sprzęt i każdy będzie siedział przy kompie w domu i pierdział w stołek :/ SIC !!!!
_________________ Nie zadaję się z trollami i z ludźmi o wielu twarzach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum